Bent u op zoek naar mogelijkheden voor de bestrating van uw tuin? Of het nu gaat om uw tuinpad, terras of oprit, Hoveniersbedrijf Y.D. Groeneveld heeft jarenlange ervaring met het bestraten van uw tuin.

Passend bij uw tuin

De bestrating is vaak een echte eye-catcher in uw tuin. De stenen die u kiest bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw tuin. Niet alleen de vorm en kleur van de stenen is belangrijk, ook de duurzaamheid van het materiaal is van essentieel belang. Bij het selecteren van het juiste materiaal wordt onder andere rekening gehouden met de ligging van de tuin en de mate van gebruik. Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over de mogelijkheden van uw tuin? Neem dan contact met ons op.

Mogelijkheden bestrating

Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van bestrating. Bestrating is niet alleen functioneel, maar zorgt er ook voor dat uw tuin er tijdens alle seizoenen representatief bij ligt. Wilt u een tuin met weinig onderhoud? Wij adviseren u graag!

U kunt er voor kiezen om de bestrating te combineren met andere materialen, bijvoorbeeld grind of split. De toepassing van natuurlijke materialen is niet meer weg te denken uit de hedendaagse tuinontwerpen. Zo wordt hout in veel gevallen gecombineerd met sierbestrating.

Adviesgesprek

Wilt u zeker zijn dat u de juiste stenen voor uw tuin kiest? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Zo weet u zeker dat uw bestrating past bij de uitstraling van uw tuin. Ook kunnen we u diverse mogelijkheden met betrekking tot de duurzaamheid van het materiaal voorleggen.

Meer diensten

Bestrating
Bestrating
Onderhoudsvriendelijk